Reference

Rekonstrukce ÚT, ZTI - ZŠ Gutova Praha 10

Máme hotovou a úspěšně předanou rekonstrukci ležatých rozvodů ÚT, ZTI, plynu a hydrantu v ZŠ Gutova, Praha 10.  Stávající rozvody vedené v podlaze byly již v nevyhovujícím stavu a vykazovaly časté poruchy.  MČ Praha-10 se tedy rozhodla pro kompeltní výměnu technických rozvodů.

Rekonstrukce byla rozdělena na dvě etapy. První etapa proběhla o letních prázdninách, červenec až srpen 2016. Druhá finální etapa byla úspěšně dokončena na konci srpna 2017 a proběhla opět o letních prázdninách ZŠ.

Nově instalované potrubí je vedeno z nové kotelny, umístněné v suterénu a to průrazem do přízemí školy.
Dále jsou rozvody potrubí vedeny pod stropem chodby dlouhé 50m. Celková délka instalovaných trubek je 1,7 km.
Potrubí jsme připevnili na strop chodby pomocí závěsného systému Koňařík, zaizolovali minerální vatou a  zaklopili minerálním rozebíratelným podhledem. Do dětských šaten a učeben  je potrubí vedeno pod stropem bez izolací, opatřeno základním a vrchním nátěrem. V učebnách a na toaletách byly vybourány a odstraněny stávající pozinkové potrubí vody a nahrazeny novým potrubím PPr. V učebnách a na toaletách byla provedena nová dodávka a instalace zařizovacích předmětů, včetně obkladů firmy RAKO vybraných zástupcem školy.

Datum: 31.8.2017

 

ZÁKLADEM NAŠEHO ÚSPĚCHU JE VAŠE SPOKOJENOST

 

Kontaktujte nás

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace