Reference

Rekonstrukce předávacích stanic tepla v Holešovicích a Bubenči v Praze 7

Již pátým rokem se úspěšně podílíme na rekonstrukci systému zásobování teplem v oblasti Prahy 7 – Holešovice, Bubeneč. Dodavatel tepla, Pražská teplárenská, a.s., provádí od roku 2011 připojení oblasti Prahy 7, Holešovice a Bubeneč, na systém Pražské teplárenské soustavy propojený se zdrojem tepla v Elektrárně Mělník. Všechny objekty, původně zásobované parou, jsou tedy postupně odpojovány od stávajícího přívodu páry a jsou nově připojovány na horkovodní soustavu CZT.

Od roku 2012 jsme v Holešovicích zrekonstruovali 37 výměníkových stanic, některé výměníkové stanice byly na žádost investora nahrazeny plynovou kotelnou.

V roce 2016 byly přepojovány objekty v oblasti Milady Horákové a Korunovační a přilehlých ulic Havanská, U Akademie, Jana Zajíce ad.

V roce 2017 jsme rekonstruovali a přepojili objekty v oblasti Kamenická, Národní technické muzeum, Haškova, Veverkova, Ovenecká, U Studánky ad.
V roce 2018 byla realizace v ulici Antonínská, Schnirchova, Plukovníka Sochora, U elektrárny ad.

 

Ke spokojenosti zákazníků byly výměníkové stanice dokončeny v potřebných termínech.

Stanice byly instalovány do prostoru po původní technologii výměníkové stanice nebo do místnosti bývalých nevyužívaných prádelen a sušáren.

Ohřev teplé vody a ekvitermní regulace topné vody pro vytápění je řízena zcela automaticky, pomocí regulátorů Siemens RVD instalovaných v rozvaděči.

Měření a regulaci jednotlivých technologií připojujeme přes GSM komunikátor na hlášení poruchových stavů, které se zobrazí technikům naší firmy, případně vlastníkovi objektu.

Výměníkové stanice rovněž přebíráme do naší správy, kdy zajišťujeme pravidelné preventivní prohlídky, revize, údržbu a havariní službu.

 

ZÁKLADEM NAŠEHO ÚSPĚCHU JE VAŠE SPOKOJENOST

 

Kontaktujte nás

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace