Reference

Plynová kotelna pro lékařský dům, Tovární 12, Praha 7 Holešovice

Výstavba plynové kotelny v objektu Lékařského domu Tovární 1342/12, Praha 7 – Holešovice je hotová a předaná bez vad a nedodělků..
Kotelnu jsme vystrojili dvěma kotli Geminox THRs o celkovém výkonu 97,4 kW. Kotle vytápí ústřední topení a ohřívají teplou užitkovou vodu. Odkouření bylo zajištěno stávajícím zděným komínem, který jsme vyvložkovali. Zároveň došlo k propojení stávajícího rozvodu plynu, ústředního topeni a rozvody teplé užitkové vody v podzemním podlaží domu.

Dílo obsahovalo demontáže technologie a elektroinstalace stávající výměníkové stanice pára/voda. Byly provedeny potřebné stavební úpravy, dodávka a montáž kotlů, technologie ohřevu ÚT a TV, napojení nového zdroje tepla na stávající ležaté rozvody ÚT a TV v 1P.P. Zároveň proběhla rekonstrukce plynovodu, dodávka včetně montáže kouřovodů a nové komínové vložky, protažené stávajícím komínem.  Systém MaR s novou elektroinstalací zajišťuje automatický chod zdroje tepla a zabezpečí kotelně parametry požadované technickými a právními předpisy.

Kontaktujte nás

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace