Reference

Kotelny Pelušková 1443 a Lipnická 1448, Praha 9 - Černý Most

Výstavba kotelen zajištuje dokončení první etapy, kdy jsme na jaře roku 2015 instalovali 2 nové kotle, a to z důvodu nevyhovujícího stavu stávajících kotlů. Výstavba obashuje demontáže stávající technologie NTL kotelen. Pro nové kotelny Jjsou provedeny potřebné stavební úpravy, dodávka a montáž kotlů, včetně souvisejících zařízení, čerpadel a armatur pro technologii ohřevu ÚT a TV.
Byla provedena rekonstrukce plynovodu, dodávka a montáž kouřovodů a instalované nové komínové vložky protažené stávajícím komínem.
Pro řízení technologie kotelny je osazen nový systém měření a regulace, zajišťující automatický chod zdroje tepla a zabezpečení kotelny požadované technickými a právními předpisy.
Napojení nového zdroje tepla na stávající rozvody ÚT a TV je provedeno v prostoru stávající kotelny.
Po dokončení prací byly provedeny tlakové zkoušky a potřebné revize. Následně jsme nastavili regulaci kotelny dle požadavků uživatele a zaškolili obsluhu pro instalovanou technologii včetně řídicího systému kotelny.

 

ZÁKLADEM NAŠEHO ÚSPĚCHU JE VAŠE SPOKOJENOST

Kontaktujte nás

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace