Reference

Kotelna v sídle ČSSD, Hybernská 7 - Lidový dům, Praha 1

Koncem léta 2012 jsme dokončili rekonstrukci plynové kotelny na půdě Lidového domu, Hybernská 7, která slouží pro vytápění budov sídla strany ČSSD, restaurace Hybernia a sousedního objektu Surtec.

Stará technologie kotelny, nevyhovující emisním limitům, byla zdemontována.

Nově je instalováno 7 kusů nízkoemisních kondenzačních kotlů Buderus GB162-100 o celkovém výkonu 661kW. Topná voda je zavedena do nového rozdělovače a sběrače topné vody a odtud do vzdálených strojoven ústředního topení.

Jednotlivé topné větve z rozdělovače ÚT jsou osazeny novými armaturami, oběhovými čerpadly Grundfos Magna a třícestnými regulačními ventily.

V rámci díla byly upraveny i podružné strojovny ústředního topení, pro dosažení úspor energie byly nově byly provedeny tepelné izolace.

Stávajícími komínovými průduchy byly protaženy nové komínové vložky pro odvod spalin nově instalovaných kotlů.

Spolu s instalací nových kotlů byla provedena úprava vnitřního plynovodu kotelny, včetně osazení automatického uzávěru plynu BAP.

Pro řízení nové technologie kotelny a zabezpečení havarijních stavů je použit moderní řídící systém AMIT s grafickým displejem a vzdáleným přístupem WEB SITE. Tento vzdálený přístup pomocí web rozhraní umožní dohled a ovládání zařízení v kotelně pomocí libovolného PC.  Hlášení případných havarijních stavů kotelny je odesíláno na mobilní telefon obsluhy.

Instalací nových kotlů a úpravou ústředního topení bude dosaženo ekologického provozu, který bude potvrzen autorizovaným měřením emisí. Zároveň zákazník dosáhne značných úspor energie za vytápění. To vše při zvýšeném komfortu vytápění objektu. 

Po dokončení rekonstrukce kotelny jsme s ČSSD podepsali smlouvu na provozování kotelny v topné sezóně 2012/2013.
Tuto smlouvu každoročně obnovujeme.

Kontaktujte nás

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace