Reference

Hotel Olympik, Praha 8 - měření a regulace výměníkové stanice, vzduchotechniky a klimatizačních jednotek

Řízení a ovládání technologických zařízení budovy Artemis hotelu Olympik Tristar. Regulace hlavní výměníkové stanice o výkonu 650 kW, chladících strojů, 7 vzduchotechnických jednotek kongresového centra, 2 vzduchotechnických jednotek klimatizovaných pokojů a dalších vzduchotechnik pro zázemí kongresu a hotelu.

Dále řízení FanCoil jednotek 50 pokojů s automatickou detekcí přítomnosti hostů na pokoji, za účelem vypínání topení a chlazení jednotlivých pokojů. Detekce přítomnosti hostů na pokoji je zajištěna přístupovou kartou a dále sofistikovaným systémem detekce fyzické přítomnosti hosta na pokoji. Systém řízení FanCoil jednotek byl následně doplněn o 100 pokojů hotelu Tristar. Pro moderní monitorování a ovládání byl vybudován centrální dispečink a provedeno napojení na hotelový systém Hores. Účelem propojení je automatické temperování pokojů na útlumovou teplotu po přihlášení hosta v době jeho nepřítomnosti na pokoji. Moderní systém řízení zvyšuje prestiž hotelu, šetří energie a zjednodušuje obsluhu.

 

Kontaktujte nás

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace