Reference

FTNsP - kotelna, kogenerační jednotka, centrální výměníková stanice a objektové výměníkové stanice

  • Dodávka a montáž objektových výměníkových stanic tepla
  • Elektroinstalace a MaR kotelny
  • Elektroinstalace a MaR centrální výměníkové stanice
  • Elektroinstalace kogenerační jednotky
  • Výroba, montáže, uvedení do provozu
  • Projektové práce
  • Záruční, pozáruční servis

V areálu Thomayerovy nemocnice jsme provedli rekonstrukci centrálního zdroje tepla. Původní centrální parní kotelna byla nahrazena kotelnou teplovodní s instalací záložní výměníkové stanice napojené na CZT Pražské teplárenské, a.s. Zároveň do provozu byla zapojena kogenerační jednotka.

Dále byly rekonstruovány rozvody tepla v areálu nemocnice, z parovodů na teplovody. Objektové parní výměníkové stanice byly nahrazeny  teplovodními výměníkovými stanicemi.

Začátkem roku 2009 jsme realizovali první část dodávek v areálu Thomyerovy nemocnice v Praze - elektroinstalaci a řízení centrální výměníkové stanice o výkonu 10MW.

V areálu Thomayerovy nemocnice jsme, v souvislosti se změnou centrálního zdroje tepla, instalovali v jednotlivých pavilonech celkem 12 výměníkových stanic pro vytápění a ohřev TV, včetně ektroinstalace a MaR.

Těmito výměníkovými stanicemi byly nahrazeny původní dožilé výměníkové stanice pára-voda.

Nová technologie je sestavena z kvalitních komponentů - deskové výměníky Alfa-Laval, nerezové spirálové výměníky, čerpadla Grundfos, regulační ventily IMI s pohony Siemens.

Stanice jsou umístěny v suterénních prostorách jednotlivých pavilonů FTNsP, z dispozičních a dopravních důvodů nebyla možná dodávka kompaktních výměníkových stanic. Všechny stanice byly stavěny přímo na místě, tak aby byly přizpůsobeny konkrétní místnosti.

Kontaktujte nás

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace