Reference

Dopravní podnik hl. m. Prahy

V areálech Dopravního podniku hl. m. Prahy, a.s. jsme dlouholetým významným dodavatelem elektroinstalace a systémů měření a regulace pro řízení zdrojů tepla a distribuce tepla v objektech.

Elektroinstalaci a MaR jsme realizovali v areálech:
DP BUS Hostivař
Metro Hostivař
BUS Vršovice
Garáže Řepy

Měření, regulace a elektroinstalace výměníkových stanic tepla v objektech DP hl. m. Prahy
Naše firma provedla měření a regulace, elektorinstalace včetně vypracování software pro řízení zdrojů tepla, výměníkových stanic a plynové kotelny, v objektech Dopravních podniků Hlavního města Praha. Pro řízení technologií jsme aplikovali řídící sytém Siemens a SAIA.

Elektroinstalace a MaR
V objektech DP BUS Vršovice jsme prováděli dodávku a montáž Elektroinstalace a MaR pro řízení vytápění objektů myčky autobusů, haly DODK a dále řízení Směšovací stanice pro kuchyň, včetně připojení na stávající VS v areálu DP BUS Vršovice.

Vytápění opravárenských dílen autobusů
V areálu Dopravního podniku hl.m. Prahy Garáže Řepy jsme dodávali a montovali technologie pro řízení vytápění opravárenských hal a dílen autobusů.

Byla montována kabeláž a ovládací rozvaděče vytápěcích jednotek SAHARA s řídícím systémem SAIA, včetně komunikace pro dálkové ovládání jednotek.

Kontaktujte nás

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace